banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Sanlıurfa Başbakan

Akçakale Belediyesi dar gelirli ailelere yardımını sürdürüyor

Akçakale belediyesi sosyal işler müdürlüğünün haftalık rutin hale getirdiği ilçe halkına yardım seferberliği devam ediyor. Sosyal işler müdürlüğün önceden adreslerini belirlediği ailelere ihtiyaçlarına göre yardımlar düzenli bir şekilde yapılıyor. Alınan adreslere bir zat kendi eliyle malzemeleri dağıtan Ayşenur Ayhan hem malzemeleri dağıtırken bire bir mutluluklarına ortak oluyor diğer yandan da farkı sıkıntı ve problemlerini dinleyerek çözüm bulmaya çalışıyor. Kendi elleriyle çocukları giydiren Ayhan çocukların mutluluklarına da ortak oluyor.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ın eşi Ayşenur Ayhan; “ Bu gün yine Akçakale Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından önceden belirlenen dar gelirli ailelerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Çocuklara oyuncaklar dağıtıyoruz. Giysi yardımında bulunuyoruz. Gıda ve temizlik malzemesi yardımında bulunuyoruz. Beraber oturup sohbet ediyoruz; istek ve sorunlarını dinliyoruz. Onlara bir nebzede olsa yardımcı olmaya çalışıyoruz. Onların yanında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz. Akçakale Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ekibi olarak bu tür gezilerimize her zaman devam edeceğiz. Biz halkın yanındayız onlarla beraberiz. Vatandaşın sorununu dinlemeye onlara yardımcı olmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.