banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Akaryakıt çalarken suçüstü yakalandılar

Bitlis’in Tatvan ilçesi Fatih Mahallesinde bir kamyondan akaryakıt çalan 4 kişi suçüstü yakalandı.

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, Tatvan’ın Fatih Mahallesinde bir kamyondan akaryakıt çalındığı ihbarı üzerine olay yerine giden polis, A.T ve F.B isimli kişilerin suçüstü yakaladığı belirtildi.

Açıklamada şu bilgilere yer verildi: “Araç deposundan yakıt çekmeye çalışan 2 kişi, bir adet içinde 40 Litre civarında yakıt olan mavi renkli bidon, bir adet yeşil renkli bir metre uzunluğunda hortum ve eldivenleri olduğu, kamyonun depo kısmının kırık olduğu, yerde yakıt kalıntısı ve artıklarının olduğu görülmüş, olay yerinden kaçan F.C. ve Y.A isimli şahıslar yapılan çalışmalar neticesinde saklandıkları yerde yakalanmıştır.” denildi.

Yakalanan şahısların, emniyetteki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği açıklandı.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.