banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Akaçakale sınırında 10 bin fünyeyle yakalandı

 Şanlıurfa valiliği Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde 10 bin fünye ve 290 kilometre uzunluğundaki fitil ile Suriye'ye geçmeye çalışan 5 kişinin yakalandığı açıkladı.

10 BİN FÜNYE VE FİTİL ELE GEÇİRİLDİ

Şanlıurfa Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre; "05.07.2015 Temmuz sabah saatlerinde Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine bağlı Arıcan Mahallesinde plakasız bir kamyonun içerisinde yapılan aramada 10 bin adet fünye ve 290 km uzunluğunda fitil güvenlik güçlerince ele geçirilmiştir.

Söz konusu aracın içinde 1'i Türkiye 4'ü Suriye uyruklu olmak üzere 5 kişi yakalanmıştır. Yakalanan şahıslar ilk sorgularında, "Sınır hattındaki Arıcan köyünden karşı taraftaki Tel Abyad'a geçmeye çalışıyorduk" ifadesini vermişlerdir. Şahısların sorgulamaları devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.