banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

AKABE MAHALLESİNDEKİ PARKIN YAPILIYOR

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen mahalle toplantısında mahalle sakinlerine park sözü veren Başkan Ekinci kısa süre içinde parkın temelini atarak sözünü yerine getirmiş oldu.

Daha yeşil bir Eyyübiye için her defasında hassasiyetini dile getiren ve halktan gelen bu gibi talepleri hemen yerine getiren Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Akabe Mahallesi sakinlerinin park talebini yerine getirdi. Geçtiğimiz hafta AK Parti Eyyübiye İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen, Akabe ve çevre mahalle muhtarlarının da aralarında bulunduğu mahalle toplantısında vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Başkan Ekinci, çok kısa bir süre içerisinde konuyla ilgili birim amirlerine talimat vererek hızlı bir şekilde yer tespiti yapılmasını istedi ve birkaç gün içerisinde de yer tespit edilerek iş makineleriyle park temeli atıldı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mahmut Kaçar, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Eyyübiye İlçe Teşkilat Üyeleri, Birim Müdürleri ile Akabe, Akşemsettin ve Direkli Mahalle Muhtarlarıyla birlikte park için tespit edilen yere gitti. Akabe Mahallesi’nde bulunan Süleymaniye Ana Okulu'nun bahçesinde yapımına başlanılan parkta incelemelerde bulunan Başkanı Ekinci, ‘Vatandaşlarımızın talebi üzerine parkın yapımına başladık ve kısa zaman için halkımızın hizmetine sunacağız.’ Dedi.

“DAHA YEŞİL VE YAŞANILABİLİR BİR EYYÜBİYE İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

 Eyyübiye'yi park ve yeşil alanların yoğun olduğu bir bölge haline getirmeye çalıştıklarını ifade eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, “Geçtiğimiz hafta içersinde burada mahalle muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimizle birlikte bir araya geldik. Burada taleplerini dinledik. Bu taleplerin yerine getirilmesi noktasında elimizden geldiğince hızlı ve seri bir şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bugün de gördüğünüz gibi burada park alanı çalışmalarına başladık. Bunlarla da yetinmedik, hemen az ilerde 8 bin metrekarelik bir alanda çalışmalarımızı yaptık, inşallah önümüzdeki hafta içerisinde de oranın açılışını yapıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.  Yine bu bölgede gerek taziye evi gerekse de okullardaki çevre düzenleme çalışmalarımız da aralıksız bir şekilde devam ediyor. Tüm belediyecilik çalışmalarımızı yerine getirirken gerek vekillerimiz gerekse de teşkilatımızın desteğini arkamızda görüyoruz. Bu manada kendilerine teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de belediyecilik anlamındaki tüm çalışmalarımız hızlı ve seri bir şekilde devam edecektir. “ dedi.

MAHALLELER YEŞİL ALAN KAZANIYOR

AK Parti Şanlıurfa milletvekili ve adayı Mahmut Kaçar, ‘’Akabe mahallesi, Akşemsettin mahallesi, Direkli mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla birlikte burada bir toplantı gerçekleştirdik. Mahalle sakinlerimizin bu bölge ile ilgili talepleri vardı. Geniş bir park alanı ve buradaki üç mahallemizde bulunan okullarımızın alanları ile ilgili gerekli iyileştirmelerin yapılması, Direkli mahallesinde yeni bir taziye evi ve Kur’an Kursu yapılması konusu ile ilgili talepleri oldu. Sayın belediye başkanımız Mehmet Ekinci, bunları çok hızlı bir şekilde yapılması yönünde çalışmalara başladı. Bir hafta zaman zarfı içersinde bu taleplerin hayata geçilmesi adına adımlar attık. Bugünde bu ilk yapılan ilk çalışmalarla ilgili buradayız. Tüm mahalledeki vatandaşlarımızın faydalana bileceği bir yeşil alan kazanıyor mahalledeki vatandaşlarımız. Bu duyarlılığından, bu hassasiyetinden ve en önemlisi problemleri anında müdahale noktasında gösterdiği duyarlılığından dolayı Sayın Eyyübiye belediye başkanımız Mehmet Ekinci’ye çok teşekkür ediyorum. ‘’ Dedi.

Direkli, Akşemsettin ve Akabe Mahalle Muhataraları da yapılan çalışmalardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.