banner2
Öne Çıkanlar toz Urfa Sugeldi Candeias Douglas Tanquee

Akabe-Çevik Kuvvet Çevreyolu Açılıyor

Şanlıurfa Belediyesi Diyarbakır Karayolunun 50 metreye genişletilmesi için hummalı bir çalışma yürütüyor.

Çevik Kuvvet Kavşağından başlayan ve Abide Kavşağına kadar devam eden genişletme çalışmalarında iş makineleri harıl harıl çalışırken Tugay Komutanlığı’nın ihata duvar yapımı ise sürüyor.

Yol genişletme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Fakıbaba, burada yaptığı açıklamada, “Akabe-Çevik Kuvvet Çevreyolu’nu inşallah 20 gün veya en geç bir ay içerisinde açmış olacağız. Diyarbakır yolunda da çalışmalarımız devam ediyor. Ben  belediye çalışanlarına ben yürekten teşekkür ediyorum. Ramazan dolayısıyla sahura kadar çalışıyoruz. Gündüzde bu sıcakta arkadaşlarımız oruçlu oruçlu ramazan ayında yine çalışmalarını yapıyorlar. Şanlıurfa gelişiyor, gerçekten bölgemize bakıyorum bu bölgede en ciddi sıçramalar yapan şehirlerin başında Şanlıurfa geliyor. Bu konuda tabi belediye değil bakanımıza hükümetimize siyasilere herkese yürekten teşekkür ediyorum. Şanlıurfa hak ettiği yere koşuyor. Gelen misafirlerimizde bunu fark ediyor. Bu çalışmalar yeterli mi valla yeterli değil çok daha çalışacağız” dedi.

Emin Karademir / www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.