banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

AK Parti'ye oy verenler aptal, salak!

edilen ses kayıtlarına bir yenisi daha eklendi. Gürdeniz'e ait olduğu ileri sürülen kayıtta ilginç sözler var...

Zaman gazetesinde yer alan habere göre, Gürdeniz'e ait olduğu iddia edilen kayıtların ilkinde, çocuklarına "Türkiye Araplaşıyor, adımbaşı cami oluyor, ezan sesinden uyuyamayacaksınız. Türkiye'yi hemen terk edin." tavsiyesinde bulunan Gürdeniz, ikinci kayıtta ise Türk milletine hakaretler yağdırıyordu.

Gürdeniz'e ait olduğu ileri sürülen ve internete düşen son ses kaydında yine millete hakaretler var. Gürdeniz, AK Parti'ye oy veren yüzde 46'lık kesime "aptal bunlar, salak bunlar" diyerek hakaret yağdırıyor. Cumhuriyet gazetesi okuyarak, güne "fişeklenerek ve bilenerek başladığını" ifade ediyor.
İşte Gürdeniz olduğu iddia edilen kişi ile Hasan E. arasında geçen diyalogdan bazı bölümler:

Gürdeniz: Cumhuriyet'i ben okuyorum her sabah mesela daha fişeklenerek ve bilenerek giriyorum. (Konuşmanın ilerleyen bölümlerinde) Ama şöyle var, Türkiye zaten suni bir balon ekonomisi üzerine yürüyor şu anda. O balon bir gün patlayacak, o balon patladığında halk yaptığı hatayı anlayacak. O yüzde 46'lık aptal kesim ne yaptığını görecek.

Hasan E.: Aptaldan daha fazla şey söylüyorum ben onlara ama sen hem yüzde 95'i Amerika'ya karşı de hem de.

Gürdeniz: Böyle şey olur mu ya salak bunlar ya, Aziz Nesin haklıymış yani.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.