banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen toz Sugeldi

AK PARTİLİLER VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTILAR (videolu)


Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Ramazan Bayramının namazını Karaköprü İlçesinde bulunan H. Salih Fırat caminde kıldı. Başkan Çiftçi, namaz sonrası camii avlusunda vatandaşlarla tek tek bayramlaşarak namaz çıkışında camii avlusunda hayırseverler tarafından ikram edilen tirit yemeğini vatandaşlarla beraber aynı sofrada yiyerek sohbet etti.

Bayramın barış ve kardeşliğe vesile olmasını dileyen Başkan Çiftçi, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz bu günlerde, bayramın tüm dünyaya barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

Daha Sonra Başkan Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy ile beraber Karaköprü'de bulunan bir sitede vatandaşlarla bayramlaştılar. bayramın dünyaya barış getirmesi dileğinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.