banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

AK Partili Önen’e tebrik yağıyor

 

Avrupa Güvenlik İşbirliği Teşkilatı Parlamenterler Asamblesi (AGİT PA) Başkan yardımcılığı görevine 3 yıllığına yeniden seçilen Şanlıurfa Milletvekilimiz Emin Önen’e, AB Bakanı ve Baş Müzakereci Mevlüt Çavuşoğlu’ndan, Bakü Büyük Elçiliğine, AGİT PA Türk Gurubu heyetindeki Milletvekillerinden Bakanlara, Egemen Bağış’tan Mehmet Kasım Gülpınar’a, Zeynep Karahan’dan Salim Uslu’ya, STK temsilcilerinden partililere, kısa sevenlerinden ve kendisini gıpta ile izleyip Bakan olmasını arzu edenlerden tebrikler yağmaya devam ediyor.

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen ve 4 gün süren AGİT PA 23. Genel Kurul toplantısı sonunda yapılan seçimler sonucu 3 yıllığına yeniden AGİT PA Başkan Yardımcılığı görevine seçildiğini hatırlatan AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı, AGİT PA Türk Gurubu Başkanı Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, “Tüm dostlara selam ve saygılarımı sunuyor teşekkür ediyorum. İnşallah ülkeme ve Urfa'ma layık olmak için daha çok çalışacağım. Gerek bizzat söyleyerek, gerek telefonla arayarak, gerekse sanal medya (twitter, e-mail, facebook) aracılığı ile tebriklerini sunan ve özellikle dualarını esirgemeyen sevenlerimize, dostlarımıza, arkadaşlarımıza ve değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

4 gün süren AGİT PA toplantısında AGİT PA Türk Gurubu heyeti olarak Türkiye’yi ve şahsen de Şanlıurfa’yı en iyi şekilde temsil ettiğini belirten Önen, “Türk Şehitliğimizi ziyaret edip dualar ettik. Allah hepsine rahmet eylesin” diyerek kendisini tebrik edenlere, dua edenlere tekrar tekrar teşekkür ettiğini belirtti.

 

 

Mevlüt Çavuşoğlu @MevlutCavusoglu  

AGiT Parlamenter Asemblesi Baskan Yardimciligi'na yeniden secilen Sanliurfa Milletvekilimiz Emin Onen kardesimi tebrik ederim @eminonen

Furkan Senay @F_Senay  

@eminonen hayırlı olsun Emin bey, bu tür önemli u.arası kurumlarda bir Türk verkilimizin görev alması her açıdan çok önemli. Tebrik ederim.

AKParti Dışilişkiler @AKDisiliskiler  

AGİT PA Başkan Yardımcılığına yeniden 3 yıllığına seçilmesinden dolayi Urfa Milletvekili Sayın @eminonen 'i tebrik ediyoruz

ibrahim toru @ibrahimtoru2  

@eminonen Sayin Vekilim tebrik ederim bi Urfali olarak tekrar gurur duyduk başarilarinizin devamini dilerim.

Yusuf Sabri Dişli @YusufSabriDisli  

M.vekillimiz sn. @eminonen 'in AGİT PA Başkan Yardımcılığına 3 yıllığına yeniden seçilmesi Urfa için kıvançtır başarınız daim olsun.

Abdulkadir AÇAR @abdulkadiracar  

Milletvekillimiz Sayın @eminonen'in AGİT PA Başkan Yardımcılığına yeniden seçilmesi ülkemiz ve Urfamız adına gurur verici tebrikler...

Yusuf Eğilmez @egilmezyusuf  

AGiT Parlamenter Asamblesi Başkan Yardımcılığı'na yeniden seçilen milletvekilimiz @eminonen 'in başarılarının devamını dilerim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.