banner2
Öne Çıkanlar toz Sugeldi Candeias Douglas Tanquee Trendyol 1. Lig

AK Parti'den TÜMSİAD'a Ziyaret

Şanlıurfa AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, AK Parti Merkez İlçe Başkan yardımcısı İ. Halil Genç, Karaköprü AK Parti belde Başkanı Hasan Yeşil, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Geral ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Veysi Çelikcan TÜMSİAD'ı ziyaret ettiler.

TÜMSİAD başkanı Mehmet Sadık Sade ve dernek yönetim kurulu tarafından AK Parti heyeti kabul edildi.

Ziyaretle ilgili konuşan TÜMSİAD başkanı Mehmet Sadık Sade: AK Parti heyetine bu nazik ziyaretlerinden dolayı yönetim kurulundaki arkadaşlar adına teşekkür ediyoruz. Ekonomi ve sanayi ülke kalkınmasındaki en önemli etkendir. AK Parti bu konuda hassas olduğunu ve ciddi adımlar attığını biliyoruz. Bu nedenle teşekkür ediyoruz. Dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ise; AK Parti Merkez ilçe arkadaşlar olarak TÜMSİAD'ı ziyaret ettik. Şanlıurfa'nın ekonomik sorunları hakkında fikir alış verişinde bulunduk. Arkadaşlar bizi hep desteklediler. Bizde böyle değerli oluşumları destekliyoruz. İnanıyoruz ki; STK'lar bizim zenginliklerimizdir. Bu zenginliğimizi iyi şekilde değerlendirmesini bilmeliyiz. Dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.