banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

AK PARTİ SURİYELİ ÖGRENCİLERİ UNUTMADI


Suriyeli misafirler bilgi ve eğitim merkezini ziyaret eden AK Parti yönetim kurulu üyeleri okulun eksiklerini inceleyerek okula belirli yardımlarda bulundular.

Suriyeli misafirler bilgi ve eğitim merkezinde toplamda 1200 öğrenci öğrenim görmektedir, toplam 42 öğretmen 4’ü Türkçe dersi vermektedir. 18 konteynır sınıf olan eğitim merkezinde 1. sınıftan 6. sınıfa kadar eğitim verilmektedir. Eğitim merkezi Türkiye’deki okullar gibi bir işleyiştedir.

AK Parti Sosyal Bilimlerden sorumlu İl Başkan yardımcısı Ahmet Başak açıklamasında şunlara değindi. “Sosyal İşler Başkanlığı olarak Tokat İl Başkan yardımcısının Amerikalı Alex‘i bizimle tanıştırması sonucu Suruç ‘taki mültecilere 10 bin Tl değerinde yardım yapan Alex Şanlıurfa sırrın mevkiinde bulunan Suriyeli Misafirler Bilgi ve Eğitim merkezinde okuyan Suriyeli 1200 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu. Diğer ülkelerin de bu insanlara sahip çıkmasını istiyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.