banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Urfa İsot Çömleği Beştepe Millet Camii

Gülpınar, Urfa'nın ihtiyaç duyduğu şeyi açıkladı


Şanlıurfa eski İl Genel Meclis Üyesi Celal Akıl Paşabağı Mahallesi Cumhuriyet Caddesinde Kasım Gülpınar’a seçim bürosu açılışı düzenledi.  Seçim bürosunun açılışına AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Kasım Gülpınar, Mehmet Ali Cevheri, Haliliye İlçe Teşkilatı, İL Kadın Kolları üyeleri ve gençlik kolları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Seçim bürosunun açılışında konuşan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Kasım Gülpınar, “Değerli dostlar şuarada artık son viraja girdiğimiz bir dönem yaşıyoruz. Yaklaşık 10 gün sonra inşallah çok hayati bir seçime gideceğiz. Sadece Urfa’nın değil bütün Türkiye’nin kaderini oylayacağız. İnşallah bu seçimde biz Urfa olarak geçen seçimdeki rehavetimizi bir kenara bırakarak ve bundan bir ders çıkararak bütün arkadaşlarımız bütün yönetimdeki arkadaşlarımız dört elle sarıldığımız bir seçim dönemi geçirdik. Bugüne kadar gösterdiğimiz gayreti son 10 günde de göstererek buna hiç şüphem yok 1 Kasım’da Urfa’yı o özlem duyduğu aydınlık günlere yeniden kavuşturacağız ve sadece Urfa’yı değil Türkiye’de de tekrar AK Parti’nin o ihtişamlı tek parti dönemine inşallah hep birlikte 1 Kasım gecesi merhaba diyeceğiz. Bizler tabi bu süreçte 7 Haziran’dan sonra çok farklı bir dönem yaşadık. özellikle genç arkadaşlarımızın çok bilmediği çokta aşina olmadığı hep AK Parti hükümeti ile haşir  neşir olan AK Parti’nin nimetlerini gören genç arkadaşlarımın farkına varmadığı ama aslında büyük bir tehlike olarak önümüzde duran bir huzursuzluk ve istikrarsızlık belası ile yüz yüze geldik” dedi.
AK Aday Mehmet Ali Cevheri ise yaptığı açıklamada “Sizlere hizmet etmek bizler için şereflerin en büyüğü olacaktır. Ben inanıyorum ki Kasım Bey ile güzel bir kadro güzel bir ekip oluşturacağız. Biz bu gayretimizi bütün enerjimizi size hizmet etmek için harcayacağız” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.