banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

Ak Parti Listesine tepkiler sürüyür

AK PARTİ LİSTESİNE TEPKİLER SÜRÜYOR

      11 Nisanda açıklanan AK PARTİ Şanlıurfa listesine tepkiler devam ediyor. Bu tepkilerin en büyüğü ise Şanlıurfa’nın en büyük ailelerinden biri olan Mersav ailesinden geldi.

     Şanlıurfa Merkez ve Merkeze bağlı köylerinde bu tepkiyi değişik yollarla dile getiriyorlar, özellikle köylerine asmış oldukları pankartlarla AK PARTİ listesine oy vermeyeceklerini demokratik bir tavırla tüm Şanlıurfa kamuoyuna açıkladılar. Köylerde asmış oldukları pankartlarda  “MERSAVLARDAN BU LİSTEYE OY YOK”  yazarak AK PARTİ’ye oy vermeyeceklerini dille getirdiler.

                Konu ile ilgili olarak aldığımız görüşte;

“Mersav ailesi Şanlıurfa’mızın saygın ve köklü ailelerindendir, Şanlıurfa merkez ve merkeze bağlı köylerde ikamet eden 35-40 bin oy potansiyeline sahiptir, AK PARTİ listesi tüm Şanlıurfalıları olduğu  gibi biz Mersav Ailesini de temsil etmekten çok uzaktadır, konu ile ilgili olarak aile içinde yaptığımız uzun istişarelerden sonra Urfalının hissiyatını ve tercihini temsil etmeyen bu listeye destek olmamız mümkün görünmemektedir. Mersav ailesi demokratik tavrını en medeni şekilde sandığa yansıtacaktır.

Mersav Ailesi 4-5 yılda bir aileye mensup olduğunu hatırlayanların arka bahçesi değildir.

Kendisini Şanlıurfa’nın sahibi zanneden Siyaset Ağalarının satın aldıkları Truva atları ile bu aileyi yıllardır yaptıkları gibi aldatmaları mümkün olmayacaktır, kitlenin haklarına dair samimi olanlar ciddi diyalog yollarını aramalıdır, aksi takdirde buna aldananlar 12 Haziranda kitlenin cevabını sandıkta alacaklardır.

Şanlıurfa siyasetine dair demokratik tepkimiz devam edecektir. Tüm toplumsal kesimleri duyarlı olmaya demokratik katılım göstererek tercihlerini ortaya koymaya davet ediyoruz. 

Tüm saygı değer aile mensuplarını ve Şanlıurfalı hemşerilerimizi selamlıyoruz.” Dedi.

Mersav ailesinin bu demokratik tepkisinden sonra 12 Haziranda yapılacak olan seçimin bir hayli renkli ve zorlu geçeceğine benziyor…

www.balıklıgöl.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.