banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Kovancı Mahallesi Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba Av Ferhay karataş

AK Parti İl Başkanlığı için temayül yoklaması yapıldı
Temayül yoklamasına Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, İl Yönetimi, İlçe Başkanları, Belde Başkanları,  Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve Parti Teşkilatı üyeleri katıldı.



AK Parti İstanbul Milletvekili ve Güneydoğu Koordinatörü Nurettin Nebati ve Şanlıurfa Koordinatörü Harun Karaca tarafından öğle saatlerinde başlatılan temayül saat 18:00’e doğru sona erdi. Temayül yoklamasına İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez katılırken, temayülde eski Gençlik Kolları Başkanı A.Kadir Kirli, Fevzi Demirkol, Ali Topal, Ali Delioğlu, Müfit Yetkin ve Bekir Eren’in isminin geçtiği iddia edildi. Temayül sonucu daha sonra Genel Merkez tarafından açıklanacak. Şanlıurfa AK Parti İl Başkanlığı kongresi ise Mayıs veya Haziran ayında yapılacak.

Öte yandan
AK Parti İstanbul Milletvekili ve Güneydoğu Koordinatörü Nurettin Nebati ve Şanlıurfa Koordinatörü Harun Karaca akşam uçağı ile Şanlıurfa'dan ayrılacaklar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.