banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

AK GENÇLER BİR KALEMLE UMUT VERDİLER

Şanlıurfa Merkezde bulunan Haliliye, Eyyübiye ve Karaköprü ilçelerinde kırsal kesimde bulunan okullara “Bir kalem bir umut” kampanyası kapsamında topladıkları kalemleri üç merkez ilçedeki okullarda ki öğrencilere dağıtan AK Partili gençler, amaçlarının bir kalemle küçücük çocukları sevindirmek ve motive etmek olduğunu söylediler.

Arkadaşlarını bu anlamlı davranışlarından dolayı kutladığını söyleyen AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Osman Uludağ; “Gençlerimiz ‘bir kalem bir umut’ kampanyamızdan topladıkları kalemleri üç merkez ilçemizdeki okullardaki öğrenci kardeşlerimize dağıttılar. Bir kalemin maddi değeri belki fazla değil ama manevi değeri çok yüksektir. Onun için kampanyamızın adını ‘bir kalem bir umut’ koyduk. Hükümetimiz zaten kitapları bedava veriyor. Bizimde küçük bir katkımız olsun diye, bizde kırsal kesimlerde yer alan okullarımızdaki kardeşlerimize kalem, silgi ve açacaklardan oluşan setleri dağıttık” dedi.

“Bir kalem bir umut” kampanyası kapsamında okullarda ki öğrencilere kalemleri Haliliye, Eyyübiye ve Karaköprü ilçe gençlik kolları başkanları ve il gençlik kolları yönetimi birlikte dağıttılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.