banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Büyükşehir PKK Kuşadasıspor Candeias Sacha Boey

Aileleri Endişelendiren Deney Sonuçları

Aileleri Endişelendiren Deney Sonuçları

Çocuklara yönelik cinsel istismarı araştırmak üzere yola çıkan Pedagog Barış Çiçek, 5N1K’ya konuk oldu. Çiçek, internet üzerinden yaptığı deneyin sonuçlarını açıkladı.

Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtlayan Barış Çiçek, 10 yaşında bir kız çocuğu profiliyle girdiği chat odasında aldığı iletileri anlattı. Klavye hızı, kelime yazımı ve imla hatalarıyla 10 yaşında bir çocuktan farksız olduğunu belirten Çiçek, yalnızca yarım saat içinde kendisine gelen tüm mesajların cinsellikle bittiğinin altını çizdi. Gelen mesajlar arasında "tiksindirici davetler" olduğunu belirten araştırmacı, internet üzerinden konuştuğu kişilerin görüntü almaya çalıştığını ve görüntülü bağlantı karşılığında kontör veya para teklif ettiklerini söyledi.

İşte aileleri endişelendiren o deney sonuçları:

seyretmek için tıklayınız:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.