banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Urfa Haber Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri

AİLE ZİYARETLERİ SÜRÜYOR…


Bilindiği gibi Yenişehir gençlik merkezi özellikle bayan üyelerinin evlerini ziyaret edip, onları gençlik Merkezleri ve buradaki etkinlik, faaliyet ve kurslar hakkında bilgilendiriyor.
Bu hafta da KÜÇÜKGERGERLİ ailesini ziyaret eden Yenişehir gençlik Merkezi çalışanları, bu proje sayesinde üye sayısında önemli bir artış sağlandığını, bu ziyaretler sonunda ailelerin gönül rahatlığı içerisinde kız çocuklarını Gençlik Merkezine gönderdiklerine tanık oluyorlar.
Yenişehir gençlik Merkezi’ ne kayıt yaptıran yaklaşık 1500 üyenin yarısından fazlasını bayan üyeler oluşturuyor.
Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren Yenişehir gençlik merkezi Müdürü Abdullah CANBEYLİ: “ Aile Ziyaretleri” Projemiz sayesinde üye sayımızda önemli bir artış sağlandı. Daha önce kız çocuklarını göndermede tedirginlik yaşayan veliler bizleri ve kurumu tanıdıktan sonra bayağı rahatladı. Bu projemizi sürdürmek niyetindeyiz.” Diye konuştu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul YILDIZ ise :” İlimizde ve bölgemizde kız çocukları üzerindeki hassasiyet herkesçe malum. Yenişehir Gençlik Merkezi’ mizin uyguladığı bu proje anlamlı ve güzel bir proje. Burada amaç Gençlik Merkezlerimizden  daha fazla gençlerimizin yararlanması. Bu proje sayesinde üye sayımızda bayağı bir artış olduğu görülüyor.   “ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.