banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Ahmet Tokuş cinayeti davası yarın başlıyor

Geçtiğimiz aylarda Bingöl’de vahşice katledilen engelli Ahmet Tokuş’un cinayet zanlısı Z.T.’nin ilk duruşması yarın Bingöl Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlayacak.

Bingöl Merkez Karşıyaka Mahallesi’nde yıllarca ücret almadan çalıştığı işyeri sahibinin oğlu tarafından vahşice öldürüldüğü belirtilen engelli Ahmet Tokuş’un acılı babası Mehmet Tokuş, olayla ilgili yaptığı açıklamada, oğlunun hiç kimseye zararı olmayan biri olduğunu belirterek, “Oğlumu yok yere vahşice katleden caninin hak ettiği cezayı almasını istiyorum.” dedi. 

“Özgecan olayından bir farkı yok”

Olayın, daha önce Mersin’de yaşanan Üniversite Öğrencisi Özgecan cinayetinden bir farkı olmadığını belirten acılı baba Tokuş, şunları söyledi: “Bu olayın Mersin’de yaşanan Özgecan Aslan kızımızın olayından hiçbir farkı yoktur. Özürlü ve savunmasız bir insana karşı bu vahşiliğin sergilenmesi daha acı vericidir. Bu vahşetlerin yaşanmaması için başka Özgecan ve Ahmetlerin ölmemesi için vahşeti gerçekleştirenlerin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum.”

Cinayete kurban giden engelli Ahmet Tokuş’un babası Mehmet Tokuş son olarak adaletin tecelli etmesini beklediğini söyledi.  

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.