banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Ahmet KAYTAN Yazarlarla Buluştu

Ak Parti Şanlıurfa Karaköprü Belediye Başkan Aday Adayı Memursen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet KAYTAN Şanlıurfa da Gazete ve İnternet sitelerinde köşe yazarlığı yapan yazarlarıyla bir araya gelerek aday adaylığı hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ahmet KAYTAN eğer başkan seçilirse neler yapacağını ve projelerini  aktardı:

KAYTAN: siyaset felsefesinin Halka hizmet Hakka hizmet olduğunu,ayrıca halkın her kesimine ulaşmak,sorunları ile hemhal olmak ve dertlerine derman olmak kendileri için bir onur ve şeref olduğunu ...

Seçim kampanyasında sloganlarının ''Birlikte Yöneteceğiz'' olduğunu ve bu kapsamda ''Karaköprüyü sivil toplumla,kadınlarla,gençlerle,engellilerle,velhasıl toplumun tüm kesimleri ile birlikte yöneteceklerini ve halkı yönetime katacaklarını ...

Karaköprü'nün bir beton yığını haline geldiğini,beton yığınları arasında nefes alamayan halkımıza yeşil bir çevre,her türlü ihtiyaçlarını karşıladıkları bir sosyal tesisler inşa etmeyi planladıklarını söyledi.

Ahmet Kaytan kimdir?

Düne kadar dişiyle tırnağı ile alın teri ve emeği ile memleketin talihsiz bahtını değiştirmek için sivil toplum alanında mücadele ediyorduk. Bugün icra makamı olan siyasete girerek kentimizin kaderini hayra tebdil etmek istiyoruz. Ahmet Kaytan sizden biri, Urfalıların Ankara’daki eli ayağı..

Siyaset felsefemiz

Felsefemiz halka hizmet hakka hizmettir. Siyaset bizim için insanları en azami ölçüde memnun etme aracıdır. Halkımızın her kesimine ulaşmak onların sorunları ile hemhal olmak ve dertlerine derman olmak bizim için bir onur ve şereftir.

Yönetim anlayışımız

Seçim kampanyamız aynı zamanda yönetim parolamızdır. ne dedik “birlikte yöneteceğiz” dedik. Karaköprü’yü sivil toplumla, kadınlarla, gençlerle, engellilerle velhasıl toplumun tüm kesimleri ile birlikte yöneteceğiz. Bir kişinin her şeyi sevk ve idare ettiği yönetim anlayışı artık miadını doldurmuştur. Çağımız yönetişim çağıdır. Yani halkın çeşitli yollarla yönetime katıldığı bir yöntemdir. Bu nedenle geliştireceğimiz yol ve yöntemlerle Karaköprüdeki tüm halk bileşenlerini direkt ve dolaylı olarak yönetime ortak edeceğiz.

Hizmet vizyonumuz

Karaköprü Urfa’nın kentleşen yüzü olması gerekirken maalesef basiretsiz bir yönetim anlayışıyla içinde insan unsurunun olmadığı bir beton yığınağına dönüştürülmüştür. Yeşil doku, sosyal alan adeta yok denecek kadar azdır. Beton yığınları arasında nefes alamayan halkımıza yeşil bir çevre, her türlü ihtiyaçlarının karşılandığı sosyal tesisler inşa etmeyi planlıyoruz. Bu bağlamda emekliler, kadınlar, çocuklar ve engelliler için özel sportif ve sosyal etkinlik alanları hizmetimizin temelini oluşturacaktır. Ayrıca Karaköprüde geleneksel ve modern mimari tarzını içeren çoğulcu estetik mimari anlayışını öne çıkaracağız. Hizmette temel ilkemiz hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm ilçe sakinlerine eşit hizmet anlayışıdır.

Karaköprü’ye Yeni Bir Ruh Lazım

Tarihinde ihtişamlı dönemler yaşayan Urfa son yüzyılda o kadar çok bahtsızlık yaşamış ki halkın kahir ekseriyetinde bir bezginlik, bir umutsuzluk almış başını gidiyor. Geri kalmışlık o derece özümsenmiş ki milletin tepesine bir heyula gibi çöken cehalet, yoksulluk ve feodal vesayet neredeyse toplumsal bir yazgı, hakim bir kültür haline gelmiş durumda. Kentte sinen bu kara yazgıyı kaldırmak yeni bir ruhla halkımızın tamamını dikkate alan bir hizmet anlayışı icra edeceğiz. “Kendini değil kentini düşünen” bir misyonla sivil toplumda gösterdiğimiz fedakarlık ve kucaklayıcı tavrı belediyecilikte de göstereceğiz. Zincirlerinden kurtulan, demokratikleşen, refaha kavuşan Yeni Türkiye’de, yaşanılabilir, madden ve manen huzurlu Yeni Karaköprüyü imar ve irfanla inşa etmek üzere yola çıktık niyetimiz hayırdır akıbetimizin de hayır olacağını ümit ediyorum.

Kent suçu işlemeyeceğiz inşallah da işlettirmeyeceğiz..Ve Karaköprü’yü hep birlikte yöneteceğiz …Rabbim kısmet ederse göreve gelirsek Karaköprü’nün sadece adı kara olacak, oluşturacağımız sevgi köprüleriyle artık bahtı hep AK olacaktır.

''kendini değil Kentini düşünen'' bir misyonla sivil toplumda gösterdiğimiz fedakarlık ve kucaklayıcı tavrı belediyecilikte de göstereceklerini...

'' Kent suçu işlemeyeceğiz ve işlettirmeyeceğiz'' diyerek toplantıya katılanların sorularını cevapladıktan sonra toplantıya katılan  köşe yazarlarına teşşekür ederek sözlerini bitirdi.


Haber: Mehmet Emin KUŞ/ www.balıklıgöl.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.