banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI Aslanbaba mevkisi Şırnak Mahallesi Enver Aksak

AHİLİK GECESİ DÜZENLENDİ

Belediye önünden Topçu Meydanına kadar yapılan yürüyüşün ardından, meydanda düzenlenen etkinliklere katılan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; burada yaptığı konuşmada ahiliğin ahlak işi olduğunu belirtti. Esnaf odalarının yetkilerinin de arttırılması gerektiğini kaydeden Vali Küçük; ahilik teşkilatındaki denetim mekanizmasının bugün de esnaf içinde sürdürülmesi gerektiğini dile getirdi.

Konuşmasının sonunda Vali İzzettin Küçük; Ahilik Haftasını bir kez daha kutlayarak, tüm esnaflara da hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

Düzenlenen gece yapılan konuşmaların ardından halk oyunları ve esnaf temsilcilerinin sergiledikleri sahnegösterileri ile devam etti. Gecenin sonunda ise; geceye katılanlara etli pilav ikram edildi.

Kutlamalara Vali İzzettin Küçük’ün yanı sıra; Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Kaytan, Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay, ilgili kurum temsilcileri ve esnaflar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.