banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Ağrı'da 2 PKK'li tutuklandı

Ağrı’nın Doğubayazıt ve Hamur ilçelerinde yapılan operasyonlarda yakalanan 2 PKK’linin, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı belirtildi.

Konu ile ilgili Ağrı Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Doğubayazıt ilçesinde ele geçirilen Molotof bombalarında parmak izi bulunan E.K ile hakkında yakalama kararı bulunan Ö.B’nin Hamur ilçesinde yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı bildirildi.

Açıklamada, Molotof bombalarında parmak izi tespit edilen E.K’nin, Doğubayazıt Ağır Ceza Mahkemesinde görülen dava sonucunda “Tehlikeli Maddeleri İzinsiz Olarak Bulundurma veya El Değiştirme” suçundan 16 yıl ceza alarak tutuklandığı belirtildi. 

Açıklamada, ayrıca “Silahlı Terör Örgütüne Üye Olmak, Suç İşlemek Amacıyla Kurulan Örgüte Üye Olmak, Terör Örgütü Propagandası Yapmak” suçlarından hakkında yakalama kararı bulunan Ö.B isimli şüphelinin ise Hamur ilçesinde yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı ifade edildi. (İLKHA) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.