banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Nicolò Zaniolo Beştepe Millet Camii Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya

Ağrı İHH 'dan, Suriye'ye bir TIR dolusu un yardımı

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfının (İHH) organizesinde başlatılan "Ekmeğini Kardeşinle Paylaş" yardım çağrısı kapsamında, Ağrı'da toplanan 22 ton un, Suriye'ye gönderildi.

"Ekmeğini Kardeşinle Paylaş" yardım çağrısıyla hayırseverler ve sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle bir TIR un topladıklarını söyleyen İHH Ağrı Temsilcisi Kerem Anığı,"İHH olarak, Suriye'de savaşın geldiği bu noktada, orada yaşayan çocuklar başta olmak üzere mazlumların büyük bir katliam ve sefaletle yüz yüze olduklarını biliyoruz. Özellikle 10 yaş altındaki çocukların bir çoğu açlıktan ve susuzluktan ölüyor. Suriye'de ekmeğin fiyatı Türk parası ile 17 liradır. Bundan hareketle bizler Ağrı İHH, Sivil Toplum Kuruluşları ve halkın desteği ile "Ekmeğini Kardeşinle Paylaş Projesi"ne destek verdik. Bu slogan ile ekmeğimizi kardeşlerimiz ile paylaşmak için 22 ton unu Suriye'deki kardeşlerimize gönderiyoruz." dedi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.