banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Ağır yaralanan anne de hayatını kaybetti

Mardin'in Dargeçit ilçesi Saray Mahallesi Kilise Sokak'ta PKK’lilerce bir eve yapılan ve 70 yaşındaki Necim Kılıç ile 34 yaşındaki kızı Sabahat Kılıç’ın hayatını kaybettiği saldırıda ağır yaralanan anne Fatma Kılıç (50), tedavi gördüğü Mardin Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Saldırıda yaralanan S.K'nin ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Hatırlanacağı üzere, 23 Aralık 2015’te Dargeçit ilçesi Saray Mahallesi Kilise Sokağı'nda Kılıç ailesinin evine PKK’liler saldırı düzelenmiş ve saldırıda 2 kişi hayatını kaybetmiş, 2 kişi de yaralanmıştı. Yaralılar, Mardin Devlet Hastanesi'ne sevk edilmişti. Mardin Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan 50 yaşındaki anne Fatma Kılınç, bugün yaşam mücadelesine kaybederek hayatını kaybetti. Aileden geriye kalan S.K’nin ise tedavisi sürüyor.  (M. Salih Keskin – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.