banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Ağabey Kardeş Kavgası: 1 ölü 3 yaralı


Edinilen bilgiye göre, Sancaktar Mahallesi 1106. Sokak'ta Göker Tektek ile ağabeyi Emrah Tektek ailevi meseleden dolayı tartışmaya başladı. Sinirlenen Emrah Tektek, evin üst tarafına çıkarak evde bulunan pompalı tüfekle sokağa ve evin bahçesine doğru rastgele ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonucu olay yerinde bulunan Yağmur Alakuş (8), Göker Tektek (18), eşi Sibel Tektek (14) ve Aysel Tektek yaralandı. Yaralılar Özel Ortadoğu ve Eğitim ve Araştırma Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. 8
yaşındaki Yağmur Alakuş, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, diğer yaralıların durumunun iyi olduğu bildirildi.
Bu arada, pompalı tüfekle dehşet saçan ağabey Emrah Tektek, olay yerinden bir otomobile binerek kaçtı. Komşuların "155 Polis İmdat"a bildirmesinin ardından Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri olay yerine gitti. Olay yerini güvenlik çemberi altına alan polisler, bir yandan da olay yerinden firar eden şahsı arama çalışmaları başlattı.
Olayı duyan Tektek ailesinin yakınları, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne akın etti. Yağmur Alakuş'un öldüğünü duyan yakınları sinir krizleri geçirdi. Bayılan kadınlar hastane aciline götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.