banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Afrika'ya su kuyusu açtıran liselilere plaket verildi

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Batman şubesi organizasyonuyla Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri tarafından düzenlenen kermes gelirleriyle Afrika’da su kuyusu açıldı. Açtırılan su kuyusu münasebetiyle İHH Batman Şubesi tarafından törenle Batman Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi’ne plaket verildi.

Törene, Batman Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencileri, idarecileri ve İHH Batman Şubesi yetkilileri katıldı.

Törende bir konuşma yapan Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Müdürü Veysel Özdaş, “İHH Batman Şubesi katkılarıyla okulumuzda daha önce düzenlemiş olduğumuz kermes düzenlendi. O kermesten gelen gelirle biz Afrika’da (Çad) bir su kuyusu açtık. Bununla ilgili İHH tarafından bir plaket takdimi olacak.” dedi.

Daha sonra söz alan İHH Batman Şube Başkanı Hüseyin Şansi de şunları söyledi: “Afrika’da çok ciddi su sıkıntısı var. Su sıkıntısından dolayı insanlar ve diğer tüm canlılar hastalanıp ölüyor. Bildiğiniz gibi su hayattır. Su olmayınca, hayat olmuyor. Siz de Afrika’ya hayat ve can götürdünüz.  Bir de geçen sene yapmış olduğunuz kermeslerde ve ‘her sınıfın yetim kardeşi var’ projelerine göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı Allah hepinizden razı olsun.”

Konuşmalarının ardından İHH Batman Şube Başkanı Hüseyin Şansi tarafından Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Müdürü Veysel Özdaş’a plaket takdimi yapıldı. (M. Sait Çelik-LKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.