banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

AFAD personeline afet planları hakkında bilgilendirme

 Batman İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personeline, tüm Türkiye’de yürürlüğe konulacak Türkiye Afet Müdahale Planları(TAMP) ve Batman Afet Müdahale Planları(BAMP) hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Yeni Kültür Merkezi Sinema Salonu’nda yapılan bilgilendirme toplantısına Batman İl Afet ve Acil Durum Müdürü Fevzi Bakır ve kurum personeli katıldı.

Program, Batman İl Afet ve Acil Durum Müdürü Fevzi Bakır’ın açılış konuşmasıyla başladı. Bakır, “Bugün burada toplanmamızın amacı Türkiye Afet Müdahale Planının 81 İlde yapılmasıyla ilgili bütün arkadaşlarımıza TAMP’ın ne olduğunu ve Batman Afet Müdahale Planı’nı yapıp uygulamaya çalışacağız. TAMP hem Ulusal düzeyde afet planı, hem de yerel düzeyde afet planı diye ikiye ayrılır. Ulusal düzeydeki afet planında 28 hizmet grubu var. Batman’da yapacağımız yerel düzeyde ki afet planında ise 26 hizmet grubumuz var.” dedi.

Daha sonra Kurum personellerinden Mustafa Çelik, katılımcılara planın nasıl işleneceğini, nasıl hazırlanacağı ve diğer kurumlarla planın nasıl yürütüleceği gibi konularda bilgiler verdi. (Veysi Rüzgar-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.