banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

AFAD çalışanı veterinere bıçaklı saldırı kınandı

Adana İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde (AFAD) çalışan veteriner hekim Erkan Fırıncıoğulları’nın yine kendisi gibi AFAD çalışanı olan Hamza Y'nin bıçaklı saldırısı sonucu ağır yaralanması olayıyla ilgili basın açıklaması düzenlendi.

AFAD İl Müdürlüğü önünde toplanan Türk İmar-Sen üyesi bir grup, iş arkadaşı tarafından bıçaklanan veteriner hekim Erkan Fırıncıoğulları’nın ağır yaralandığı olayı protesto ettiler.

Topluluk adına basın açıklamasını okuyan Türk İmar-Sen Şube Başkanı Zakir Akbilmez, AFAD İl Müdürlüğünde yaşanan olayda, üyeleri Fırıncıoğulları'nı sırtından 4 bıçak darbesiyle yaralayan Hamza Y'nin daha önce de birçok soruşturma geçirdiğini ileri sürdü.  Bu soruşturmaların örtbas edildiğini söyleyen Akbilmez, bıçaklama olayını gerçekleştiren Hamza Y'nin AFAD İl Müdürü Gültekin Genç adına kurum içinde baskı oluşturduğunu da iddia etti.

Hukuk kurallarının işletilmesini ve bıçakla ağır yaralanan üyelerinin can güvenliğinin sağlanması gerektiğini belirten Akbilmez, “Bu hain saldırı hakkında AFAD İl Müdürü Gültekin Genç bir açıklama yapmalıdır. Çünkü bu kurumun müdür koltuğunda Sayın Gültekin Genç oturmaktadır. Bu olayın arkasındaki güç eğer Adana İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yetkilileri ise durum çok vahimdir.” ifadelerini kullandı.

Sendika üyeleri 'Memura uzanan eller kırılsın' sloganları atarak olaysız dağıldı.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.