banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Adnan Oktar'a göre Fethullah Gülen baskı altında!

Gülen'in asla böyle bir şey söylemeyeceğini dile getiren Oktar, kendisine yakınlığı ile bilinen haber sitesinden bunlar baskıyla söyletilmiş sözlerdir. Kimse itibar etmesin” şeklinde cevap verdi.

Fethullah Gülen'in “Sulh olacaksa gerekirse el de öpülür, ayak da öpülür” sözlerine Adnan Oktar: “Fethullah Gülen Hocamız baskı altında, bu açıklamalara kimse inanmasın, Fethullah Hoca böyle şey söylemez” dedi. A9 Tv'de yaptığı açıklamalarla gündem belirleyen Adnan Oktar Fethullah Gülen'in şaşırtıcı açıklamalarına tepki gösterdi. Adnan Oktar “Bu Fethullah Hocamızın sözleri değil, bunlar baskıyla söyletilmiş sözlerdir. Kimse itibar etmesin” şeklinde konuştu.
İşte Adnan Oktar'ın o konuşması:

“Fethullah Hocamızın bu son açıklamaları çok yanlış. Bu açıklamaları Fethullah Gülen Hocamız’ın büyük bir baskı altında olduğunu gösteriyor. Hocamız tehdit altında, herkes bilsin bunu. Sakın itibar etmeyin. Fethullah Hoca asla böyle şey demez. Hocamıza Hudeybiye barışı örneği verdirmişler. Hudeybiye Barışı'nda Müslümanlar ayrı mıydı, bin tane cemaat mi vardı?

Bizim Fethullah Gülen Hocamız'dan istediğimiz korkmasın, Allah onun yanında, Hocamız İslam Birliği'ni anlatsın. “İslam Birliği olmalı” desin. Bütün cemaatler biraraya gelsin, birlik olalım desin.

Biz Komünist bir katil topluluğu ile mücadele ediyoruz. Fethullah Hocamız'ın bu konuda destek olması gerekir. Hocamız “Darwinizm ile mücadele edelim" desin. Bediüzzaman Hazretleri'nin söylediği gibi Maddiyun ve Tabiyyun taununu, yani Darwinizm ve Materyalizmi yok etmek için cemaatini hareketlendirmesi gerek.

PKK sadece ilmi mücadeleyle, sevgi ve şefkatle, iman hakikatlerini anlatarak yok edilir. Siz insanları güzele ikna ederseniz PKK'ya katılan tek bir kişi bile bulamazlar. PKK'da yok olup gider.
Önümüzdeki tehdidi iyi anlayalım. PKK'yı Avrupa'dan, Amerika'dan destekleyenler var. İnsanları ilimle, sevgiyle eğitmezsek Allah korusun PKK daha azgınlaşabilir.

Fethullah Gülen Hocamız’ın bu sözlerinin hemen geri alınması, düzeltilmesi gerekiyor. Bu söylemlerin sonu felakettir, bölünmedir, Allah korusun. Aklımızı başımıza alalım. Tek çözüm, Anti-Komünist ilmi mücadeledir. Fethullah Gülen Hocamız, bu açıklamalar yerine Zaman gazetesini bu amaç için, çözüm için kullanabilir. Biz, hiç kimsenin elini, eteğini öpecek bir millet değiliz!

Kaynak: Sonyorumhaber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.