banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Adıyaman'da sonbahar hazırlıkları başladı

Sonbahar hazırlıkları kapsamında Adıyaman Belediyesine bağlı ekipler il genelinde geniş çaplı çalışmalar başlattı. Çalışmalar kapsamında asfalt, altyapı ve üst yapı çalışmalarının yanında, ızgara temizleme ve ağaç budama işleri de sürdürülüyor.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (ASKİM) ekipleri tarafından şehir merkezindeki tüm ızgaralar temizlenerek gerekli görülen ızgaraların tamiratları yapıldı. Sürdürülen çalışma ile ilgili bilgi veren yetkililer, sonbahar ve kış mevsimlerinde artması beklenen yağışlardan doğabilecek sel baskınlarına karşı önlem aldıklarını söyleyerek, çalışmaların tüm şehir merkezini kapsadığını dile getirdiler.

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler ise Atatürk Bulvarı başta olmak üzere şehir genelindeki ağaçları budayarak sonbahara hazırladılar.    

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.