banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan

Adıyaman'da Siyer sınavı hazırlıkları sürüyor

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından yapılacak olan Kutlu Doğum Siyer Sınavı için Adıyaman’da hazırlıklar sürüyor. Platforma üye derneklerden Vahdet Der binasında bilgilendirme semineri verildi.

Seminere konuşmacı olarak Remzi Cibik katıldı. Cibik konuşmasında Peygamber Sevdalıları Platformunun her sene farklı bakış açılarıyla hazırlanan siyer kaynaklarından sınav yaptığını belirterek her sene sınava katılımın arttığına belirtti.

Cibik, “Peygamber efendimizin hayatını anlamak ve yaşamak için Siyer Sınavı bizim için bir basamak olmalı ve Siyer’i herkese ulaştırmak için bir vesile olmalıdır.” dedi.

Yapılan seminerde geçen seneki kayıtlara oranla 3 katı kayıt yapıldığı ve şuana kadar Adıyaman merkezde onaylanmış kayıt sayısının bin kişiyi aştığı belirtildi. (Yakup Söğüt - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.