banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Adıyaman'da kaza: 6 yaralı

Edinilen bilgiye göre Gerger İlçesinden Nakışlı Köyüne yolcu taşıyan Mehmet Bayansalduz yönetimindeki 02 RA 692 plakalı minibüs, yoğun kar yağışından dolayı kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesiyle şarampole yuvarlandı.

Meydana gelen kazada sürücü Bayansalduz ve araçta bulunan Sait Karakurt, Üzeyir Barbanbay, Abdullah Barbanbay, Mehmet Kuşbay ve Seyid Karakurt yaralandı.

Yaralılar kaza yerine giden çok sayıda ambulans, yoğun kar yağışı nedeniyle yolda mahsur kaldı. Olay yerine gelen kar küreme araçlarının yardımı ile ambulanslar yaralıları Kâhta Devlet Hastanesine kaldırdı. Tedavi altına alınan yaralılardan üç kişinin durumun ağır olduğu öğrenildi. (Ömer Faruk Aydın- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.