banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Adıyaman kentsel dönüşüme hazır

Adıyaman’ın çehresini değiştirecek bir proje olarak kabul edilen kentsel dönüşüm projesi için Adıyaman Belediyesi’ne yetki verildi.

Adıyaman’daki kentsel dönüşüm projesine ilişkin kararın geçtiğimiz ay içerisinde Bakanlar Kurulu tarafından alınmasından sonra, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından onaylanarak Resmi Gazetede yayınlandı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yapılan açıklamada, kamulaştırma ve yapım işi haricindeki tüm çalışmalar için yetkinin Adıyaman Belediyesine verildiği belirtildi.

Bu karar sonrasında harekete geçen Adıyaman Belediyesi yetkilileri, Musalla ve Mara mahallelerini kapsayan 41 hektarlık alan için sürdürülecek olan kentsel dönüşüm çalışmalarına hız vereceklerini belirttiler. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.