banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Başbakan Erdoğan

Adile Gürbüz'den HÜDA PAR Kadın Kolları'na ziyaret

AK Parti Batman Milletvekili adayı Adile Gürbüz ve AK Parti Kadın Kollarından oluşan heyeti, HÜDA PAR Batman Kadın Kolları Başkanı Sultan Demir, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hanife Çelik ve Kadın kolları yöneticileri karşıladı.

Ziyarette, bölgede yaşanan olaylarda bölgenin kaosa sürüklenmek istenmesi ve Ankara’daki patlama ile ilgili değerlendirmelerde bulunularak, bu fitne ve çatışma ortamının sona ermesi ve bu ateşin sönmesi temennisinde bulunuldu.

HÜDA PAR Batman Kadın Kolları Başkanı Sultan Demir, seçimle ilgili olarak Genel Başkanlarının tavırlarını açıkladığını belirterek, “Sayın Genel Başkanımız seçimdeki tavrımızı açıkladı. Biz seçime girmiyoruz. Ancak bu boykot değildir. Tabanımız sandığa gidip gitmemeye veya herhangi bir partiye oy vermekte serbesttir.” şeklinde konuştu.

AK Parti Batman Milletvekili Adayı Adile Gürbüz ise tek başlarına iktidara gelmek amacında olduklarını belirterek, seçimin huzur ve güven içerisinde geçmesini diledi.

Ziyaret, karşılıklı temenni ve iyi niyet dileklerinin iletilmesiyle sona erdi. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.