banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Adana'da bombalı araçla ilgili 20 gözaltı

Dün sabah Adana’nın Seyhan ilçesinde Denizli Polis Merkezi'ne silahlı saldırı düzenlenmesi ve bombalı araçla katliam girişimiyle ilgili geniş çaplı operasyon yapıldı.

Seyhan ilçesine bağlı Denizli, Mithatpaşa ve Narlıca mahallelerinde sabahın erken saatlerinde düzenlenen baskınlara yüzlerce polisin katıldı. Polis helikopterinin de havadan destek verdiği baskınlarda, onlarca evde arama yapıldığı ve dünkü saldırıyla ilgisi olduğu düşünülen 20 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Evlerde yapılan aramalarda bulunan çok sayıda silah, silahlara ait mühimmat ile örgütsel dokümana incelenmek üzere el konulduğu belirtilirken zanlıların sağlık kontrollerinin ardından sorgulanmak üzere Adana Emniyet Müdürlüğüne götürüldüğü bildirildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.