banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Adana'da av tüfekli kuyumcu soygunu

Adana’nın Seyhan ilçesinde pompalı tüfekle kuyumcu dükkânını soyan maskeli hırsızların, çaldıkları 15 bin TL değerindeki altınlarla kaçtığı belirtildi.

Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesine bağlı Onur Mahallesi Şakirpaşa Caddesi üzerinde bulunan kuyumcu dükkânına gelen ellerinde pompalı tüfek bulunan maskeli 3 soyguncu, işyeri sahibini tehdit ederek 15 bin TL değerinde altını alarak kaçtı. Soygun esnasında rastgele havaya ateş ederek izlerini kaybettirdikleri belirtilen soyguncuların kullandıkları aracı ise yakın bir yere terk ettikleri ileri sürüldü.

Soygunun haber verilmesiyle olay yerine gelen polis, soyguncuları yakalamak için çalışma başlatırken soyguncuların olaydan sonra kaçarken kullandığı ileri sürülen bir otomobil, lastikleri patlamış olarak Oba Mahallesi 44002 sokak üzerinde terk edilmiş halde bulundu.

Öte yandan soyulan kuyumcu dükkânının yeni açıldığı ve henüz güvenlik kamerasının takılmadığı öğrenildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.