banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Sanlıurfa Haber Urfa Haber Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir?

Adana'da 15 kişi gözaltına alındı

Adana’da meydana gelen olaylarda halkın işyerleri ve araçlarını kundakladıkları belirtilen 15 kişi, düzenlenen polis baskınlarıyla gözaltına alındı.

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Küçükdikili Mahallesi’nde, silahlarla yol keserek kimlik kontrolü yaptıkları, halkın işyerleri ve araçlarını kundakladıkları belirtilen kişilere yönelik 20 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Baskınlarda 15 kişi gözaltına alınırken bu kişilere ait çok sayıda av tüfeği, tüfek fişeği ve kurusıkı tabancanın ele geçirildiği bildirildi.

Gözaltına alınan zanlıların, sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere Adana Emniyet Müdürlüğüne götürüldüğü öğrenildi.

Hatırlanacağı üzere, Küçükdikili Mahallesi’nde geçmişte yaşanan sokak olaylarında dindar kimliğiyle tanınan birçok esnaf ile PKK’ye destek vermeyenlerin işyerleri ve araçları kundaklanmıştı.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.