banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Urfa Haber Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

Adana Valisinden otogar ve sebze haline ziyaret

Adana Valisi Mustafa Büyük, esnaf ziyaretleri kapsamında Adana Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otogarı ile Büyükşehir Sebze Hali’nde incelemelerde bulundu.

Otogar ziyaretinde esnafın sorunlarını dinleyen Vali Büyük, Türkiye’nin metropol kentlerinden olan Adana’da, şehir içi toplu taşımacılık kadar şehirlerarası taşımacılığında önemli olduğunu belirtti. Otogar esnafının dile getirdikleri tespitleri ve talepleri titizlikle değerlendireceklerini kaydeden Vali Büyük, kamu kurum ve kuruluşları olarak otogar esnafının yanında olduklarını söyledi.

Büyükşehir Sebze Hali esnafını da ziyaret eden Vali Büyük’e Tarım İl Müdürü Ahmet Söğüt de eşlik etti. Ziyarette sebze hali esnafı ve çalışanlarıyla bir araya gelen Büyük, Adana Kabzımallar Odası 2. Başkanı Zafer Hallaçoğlu ile Vedat Dalokay Sebze ve Meyve Hali Müdürü Volkan Göç’ten, üretilen sebze ve meyveler ile ürünlerin tüketicilere sunulması aşamaları hakkında bilgiler aldı.

Çukurova Bölgesi’nin ve Adana’nın Türkiye’nin önemli tarım ve üretim bölgelerinden biri olduğuna dikkat çeken Vali Büyük, sebze hali esnafının üreticilerin alın terleriyle ürettikleri ürünlerin, tüketicilere sunulmasında önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade etti. Ziyareti boyunca, sebze hali esnafı ve çalışanlarıyla bir araya gelerek sohbet eden Büyük, kendisine iletilen talep ve beklentileri de dinledi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.