banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der toz Sugeldi Candeias

Adalet Tatlıses konuştu

Savaş Ay İbrahim Tatlıses'in yattığı hastaneye gitti. Tatlıses'in İlk karısı Adalet Hanım ile görüştü.

 İşte o röportaj...

 

İlk eşi Adalet Hanım: 3 ay önce bana 'hakkını helal et' demişti. Onu hacca götürecektim

 

'SÜRPRİZ YAPACAKTIM'

 

İbrahim Tatlıses'in ilk eşi Adalet Hanım olayı duyar duymaz Şanlıurfa'danİstanbul'a geldi. Dün kendisiyle sohbetimizde en son ne zaman görüştüklerini sordum. Üzgün bir ses tonuyla, şöyle konuştu: "Oğlumuz Ahmet'in bebeği oldu 3 ay önce. Ben hemen İstanbul'a, onların evine geldim. Sonra İbrahim Bey'e sevdiği Urfa yemeklerini yapıp çağırdım. Geldi torunu görüp kulağına ezan okudu.

 

Çocuklar rica etti, 'Adını sen koy baba ' deyince güldü; 'Bu da babası gibi Ahmet olsun' dedi. Gece ayrılırken sanki içine doğmuş gibi 'Adalet Hanım. Kime ne zaman olacağı belli olmuyor, hakkını helal et' dedi. Onu gizlice Hac listesine yazdırmıştım. Vakti gelince sürpriz yapıp açıklayacak, Mekke'ye gidip hacı olmasını sağlayacaktım. İbrahim Bey güçlü insandır Cenabıhak sayesinde atlatacağına eminim" Büyük oğlu Ahmet Tatlı ise, "Savaş Abi büyük bir bilgi kirliliği var. Her kafadan bir ses çıkıyor. İşin polisiye kısmı emniyetimizi ilgilendirir. Şu an önemli olan babamın sağlığına kavuşması" dedi.

Savaş Ay Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.