banner2
Öne Çıkanlar Aşağı Yazıcı Küçük Çamurlu Akhisar Belediyespor Kuşadasıspor Jan Kuchta

ADAG'dan Kahramanmaraş'a Ziyaret

 Bölge heyetini KSÜ, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. A. Hamdi Aydın ve İktisadi ve İdari Bilimler, Fen Edebiyat, Eğitim, Orman ve Tıp Fakültesinden kalabalık bir öğretim üyesi karşıladı. Çok sıcak ilginin yaşandığı ziyaret kapsamında öncekilerden farklı olarak KSÜ Rektörlüğüne, Valilik Makamına, Emniyet Müdürlüğüne ve Cumhuriyet Başsavcılığına ziyaret edildi.

Heyet ilk olarak KSÜ, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. A. Hamdi Aydın'ı makamında ziyaret etti. Dekan Aydın ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, fakültesi hakkında heyete bilgi verdi. Heyet Dekan Aydın'a beraberinde getirdiği Vakıf tanıtım kitapçıklarını ve hediyeyi takdim ettiler.

ADAG Bölge Heyeti Dekan Aydın'ın rehberliğinde KSÜ, Üniversite-Sanayi-Kamu İşbirliği Geliştirme, Uygulama Ve Araştırma Merkezini (Üskim) dolaştılar ve yetkililerden donanım hakkında bilgi aldılar. Bölge heyeti adına verilen öğle yemeğinin ardından programda yer alan KSÜ Rektör Vekili Sayın Prof. Dr. Cafer Mart'ı ziyaret edildi. Rektör Vekili Mart üniversite hakkında bilgi verdi. Rektör Vekili Mart'a vakfın genel tanıtımı yapıldı ve tanıtım kitapçığı ile getirilen hediye takdim edildi.

ADAG Bölge Heyeti Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanır'ı makamında ziyaret etti. Vali Tanır, akademik bir heyetle tanışmaktan ve yapılan ziyaretten son derece memnun olduğunu belirterek, ileriki süreçte daha geniş bir zaman sürecinde görüşmek istediğini belirterek heyeti tekrar Kahramanmaraş'a davet etti. Vali Tanır'a Vakfın temel amacı ve misyonu sunuldu ve vakfın tanıtım kitapçığı ve günün anısına hediyesi takdim edildi.

ADAG Bölge Heyeti Kahramanmaraş'a yeni atanan Emniyet Müdürü Sayın Mustafa Aydın'ı makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Şırnak Emniyet Müdürü Sayın Mehmet Avcı'da yer aldı. Müdür Aydın'a vakfın faaliyet alanları ve yapılan sosyal etkinlikleri hakkında bilgi verildi. Özellikle terör ve sokak çocukları konusunda ortaklaşa çalışmalar yapılabileceği dile getirildi. Müdür Aydın yapılan ziyaretten son derece memnun olduğunu belirtti. ADAG heyeti Müdür Aydın'a vakfın tanıtım kitapçığını ve hediyesini takdim ederek vedalaşma yapıldı.

Kısa süreç içerisinde ayrıca Cumhuriyet Başsavcıları ziyaret edildi. Resmi ziyaretlerin ardından Dekan Aydın ve beraberindekilerin ev sahipliğinde ADAG Bölge heyetine meşhur Maraş dondurması ikram edildi. Son olarak Maraş Kalesi gezilip, ahkâm bir noktadaki yüksek seyirlikten Kahramanmaraş seyredilerek ziyaret tüm katılımcıların memnuniyetiyle son buldu.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.