banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber haber Haliliye

Acılı baba yardım bekliyor

Merkez Rızaiye Mahallesi 1033 sokakta ikamet eden ve 2 yaşındayken yanlış iğne vurma nedeniyle bir ayağı sakat kalan Ayhan Dişçi, 8 yaşındaki kalbi delik çocuğunun tedavisi için yardım bekliyor.

Zor şartlarda yaşam mücadelesi veren ve sakatlığından dolayı çalışamadığını söyleyen acılı baba Ayhan Dişçi, “Bana ateşliyken yanlış iğne vurduklarından dolayı sakat kalmışım. Gelirimiz 3 aylık engelli maaşımızdır. Oturmuş olduğumuz ev kirasını ve bakkal borçlarımızı üç ayda bir aldığımız engelli maaşımızdan ödüyoruz. Çocuklarımın ilacını zaten yetiştiremiyorum.” dedi.

Kalbi delik olan 8 yaşındaki çocuğunun hastalığının ilerlediğini ve maddi imkanları olmadığı için gerekli tedavi yaptıramadıklarını ifade eden Dişçi, “Çocuğumu 7-8 seneden beri hastaneye götürüyorum. Götürdüğüm hastaneler ameliyatı riskli diyorlar. Herhalde İsviçre’de bunun ameliyatı olacakmış. Onu da maddi durumumuz ve imkanımız olmadığından dolayı yaptıramıyoruz. Çocukta haftada bazen de 15 günde bir rahatsızlık oluyor. İlaç alıyoruz. Doktorlar bir an önce ameliyat olması gerektiğini söylüyorlar.” diye konuştu.

Son olarak devletten ve hayırsever vatandaşlardan yardım beklediklerini söyleyen Dişçi, “Çocuğumun ameliyat olması gerekli onun için de her yerde ameliyatı yapamıyorlar. Özel hastanede ameliyat olacak. Ameliyat olması için de bizim maddi imkânımız yok. İmkanımız olmadığından dolayı devletin ve hayırseverlerin desteğini bekliyoruz.” dedi. (Abdulkadir Alakuş - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.