banner2
Öne Çıkanlar Av. Haluk Pekşen Karaköprü’de İsmar tepkisi Mehmet Kaya gazzeli ilk Yaz saati uygulaması

Açık hava kütüphanesi gereken ilgiyi görmüyor

Çok sayıda protokol üyelerinin katılımıyla ve büyük bir törenle açılışı yapılan projenin amacı, parkta dinlenirken kitap okuma alışkanlığı kazandırmaktı. Ancak çok az sayıdaki duyarlı vatandaş dışında kimsenin ilgi göstermediği görüldü. Kitap okumanın yaygınlaşması amacı ile yapılan projenin halk tarafından ilgi göstermediği görüldü.

İlke Haber Ajansı(İLKHA) muhabirine tepkilerini anlatan Enes Elçi adındaki duyarlı bir vatandaş “Adıyaman’ın en büyük parkı olmasına rağmen vatandaşlar gelip burada saatlerce oturuyor, ancak kimse gelip bu raflardaki kitapları alıp okumuyor.” diyerek tepkilerini dile getirdi.

İsmini vermek istemeyen başka bir vatandaş ise, “Ben arkadaşlarımla çoğu zaman gelip burada oturuyorum. Hiç kimsenin gelip bu kitapları açıp okuduğunu görmedim. İlk defa görenler, kitapları karıştırıyor ama oturup okuyanı görmedim.” dedi. (Aydın Evren - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.