banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Sanlıurfa Şanlıurfa Valiliği urfahaber Urfa

Acı haber: 5 asker hayatını kaybetti

Genelkurmay Başkanlığı, sokağa çıkma yasağının devam ettiği Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki operasyonlarda 3 asker ve 2 polisin ağır yaralandığını açıkladı.

Açıklamada, bugün Sur'da devam eden operasyonlar esnasında, PKK’lilerin silahlı saldırısı sonucu 3'ü asker 2'si polis 5 kişinin ağır yaralandığı, ağır yaralı 2 askerin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak saat 09:00 sıralarında hayatlarını kaybettiklerin belirtildi.

Diyarbakır Asker Hastanesi'nde tedavi altına alınan ağır yaralı diğer askerin de tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

Öte yandan bir diğer operasyonda ise 2 askerin daha hayatını kaybettiği öğrenildi. Böylece Sur’da bugün düzenlenen operasyonlar kapsamında hayatını kaybeden asker sayısı 5’e yükselmiş oldu. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.