banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Abidi'deki Yol Kapatma Eylemi Sona Erdi
Şanlıurfa’da 13.00 sırlarında Akabe Mahallesi Kondu caddesinde meydana gelen olayda İddiaya göre iki toplu taşıma şoförü arasında yolda tartışma yaşandı. Toplu taşıma şoförleri son duraklara geldiklerinde tartışmaya burada da devam etti. Tartışma kısa sürede büyürken ismi öğrenilemeyen bir şoför diğer şoförü bıçakladı. Vücuduna aldığı bıçak darbesi ile yere yığılan şoför olay yerine gelen ambulans ile Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen toplu taşıma şoförü kurtarılamadı. Maktul şoför cenaze işlemlerinin ardından Bediüzzaman Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi.Meslektaşlarını son yolculuğunda yalnız bırakmayan sürücüler tören sonrası kent içerisinden konvoy halinde geçerek yaşananları protesto etmek istedi.

Güvenlik ekipleri tarafından güzergahlarını ihlal edecekleri gerekçesiyle izin verilmeyen sürücüler bu kez kente Abide Kavşağı'ndan girmeye çalıştı. Burada eylem yapmayacaklarını söylemelerine rağmen 2 tane minibüs şoförü kontak kapatarak trafiği kitledi.



Duruma kısa sürede trafik polisleri müdahale etti. Ardında asayiş ve çevik kuvvet ekipleri olay yerine sevk edildi. Araç sahiplerine de ulaşılarak eylemle alakaları olup olmadığı soruldu. Mal sahiplerinin de direktifleriyle sürücüler araçları yol kenarına çekti. Eylemi yapan iki sürücü daha sonra gözaltına alındı.

Bu sırada eylemi haber alan çok sayıda minibüs şoförü Abide Kavşağı’na geldi. Burada yol ortasında oturma eylemi yapmak istediklerini söyleyen sürücüleri polis uzun süre dil dökerek eylem yapmaktan vazgeçirtti.

Eylem yapan şoförler olaysız bir şekilde dağıldılar.



Haberin Videosu:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.