banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR Michel Mboula Ev alımında kapora dolandırıcılarına paranızı kaptırmayın URFADA TRAFİK KAZALARI Aslanbaba mevkisi

Abide Kavşağında Ödenek Sıkıntısı

Şanlıurfa’da geçtiğimiz aylarda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın katılımı ile temeli atılan Abide Kavşağı Projesi’nde çalışmalar ödenek sıkıntısı nedeniyle durma noktasına geldi.

Ramazan ayında müteahhit firma ve emniyet müdürlüğünün almış olduğu önlemlerle iftar saatinde sıkışıklık yaşanmayan ve çalışmaların büyük bir hızla bugüne kadar devam ettiği abide kavşağı projesi ödenek sıkıntısı yaşıyor.

Proje de Mardin istikametinden gelen kavşağın tünel bölümünün tamamlandığı, müteahhit firma mesar inşaatın 60 günden bu yana kendi imkânları ve karayollarının desteği ile kavşak çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Ödenek sıkıntısından Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’in bilgisinin olduğu, konu ile ilgili karayolları bölge müdürü ile görüştüğü de öğrenildi.

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ‘Abide Kavşağındaki ödenek sıkıntısı ile ilgili gerekli görüşmelerde bulundum. konunun takipçisiyim. en kısa sürede ödenek sıkıntısını çözüp müteahhit firmayı rahatlatacağız’ dedi.

Ramazan ayından önce ‘ramazan da vatandaşlarımıza trafik sıkıntısı yaşatmayacağız. alternatif çözümler ile trafiği rahatlatacağız ’ şeklinde beyanda bulunan Müteahhit firma, ramazan ayında iftar saatinde trafiğin sıkışmaması için aldığı gerekli önlemler vatandaşlara kolaylık yaşattı.

Bitirildiğinde Şanlıurfa’nın trafiğini rahatlatacak olan Abide Kavşağı Projesini vatandaşlarda yakından takip ediyor.

Vatandaşlar ‘bu proje kentimiz için çok önemli. bu projenin bitirilmesi ile kentin trafik sıkışıklığı sorunun büyük ölçüde giderileceğini ümit ediyoruz. proje de ödenek sıkıntısı var. Bakanımız Faruk Çelik’i, milletvekillerimizi göreve davet ediyoruz’ dediler.

Kanalurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.