banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

ABİDE KAVŞAĞI ARTIK DÖRT ŞERİT



Göreve geldiği gün itibariyle Şanlıurfa'nın trafiğini rahatlatmak için projeler üreten  Başkan Nihat Çiftçi, Abide kavşağından Çevik kuvvet kavşağına kadar olan bölümde kullanılmayan dubaları kaldırarak, birer şerit artırıp 4 gidiş 4 geliş olması için çalışma başlatmıştı.

Kavşakta yapılan yeni düzenlemeleri büyük bir özveri ile çalışarak Kurban Bayramından önce bitirmeyi başaran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri bugün de sıcak asfalt serme işlemini tamamlayıp kavşağı dört şerit olarak halkın hizmete sundu. Böylece 4 şeritli yolun 4 şeritli kavşağa bağlanması sağlandı.

KOMİSER ŞAKİR CADDDESİNİN YOLU YENİLENDİ

Öte yandan Komiser Şakir Caddesi üzerinde yol yapım ve onarım çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler cadde deki bakım ve onarım işlemlerini bugün itibari ile tamamladı.

Yol yapım ve onarım çalışmasının tamamlanması ile birlikte Komiser Şakir Caddesi de bugün itibari ile yeni asfaltlı yol ulaşıma açıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.