banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Abdullah Öcalan 5 vakit namaz kılardı


Hürriyet yazarlarından Taha Aksoy, şimdilerde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olan Durmuş Yılmaz'a Öcalan'ın o günlerini sordu.

5 VAKİT NAMAZ KILAN APO

Durmuş Yılmaz, Akyol'a yaptığı açıklamada Ankara'da bulunan Tapu Kadastro Meslek Lisesi'nde 3. sınıfta okurken, Öcalan'ın ise 1. sınıf öğrencisi olduğunu kaydetti. 5 vakit namaz kılan 5-6 kişilik bir öğrenci grubunun bulunduğunu açıklayan Yılmaz, Öcalan'ın da bunlardan biri olduğunu söyledi.

"BU O İMİŞ"

Yılmaz, okul bittikten sonra aralarındaki iletişimin kesildiğini bildirirken Öcalan'ın okuldan sonra siyasala gittiğini ve yılar sonra PKK sebebiyle ismi ortaya çıkınca "Aa bu o imiş" diye hatırladıklarını söyledi.
Merkez Bankası'nda başkanlık yapan ve şimdilerde Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olan Durmuş Yılmaz'ın Taha Akyol'a açıklamaları şöyle;

MÜTEVAZİ PASİF BİR ÖĞRENCİYDİ

"Evet dindar biriydi. Namazını kılardı. Hemen hepimiz gibi Anadolu'dan, köyden büyük şehre gelmiş bir öğrenciydi. Mütevazı, çekingen biriydi. Hatta pasif diyebilirim."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.