banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Abdullah Göçmez; terörün tuzağına düşmeyeceğiz

Ankara'daki tren garı kavşağında 'Emek, Barış, Demokrasi Mitingi' öncesi meydana gelen terör saldırısını lanetlediğini söyleyen Göçmez: “ Bu saldırı ülkemizin bütününe karşı yapılmış bir saldırı olduğuna inanıyorum. Birliğimiz ve kardeşliğimiz hedeflenmiştir. Birileri Suriye’deki Irak’taki ateş çemberine Türkiye’yi de dâhil etmek istiyorlar. Türkiye’nin kendi gönül coğrafyasında istikrarlı, huzurlu ve diğer mağdur halklara bir umut olmasını hazmedemiyorlar.  Etrafımızdaki şer ittifakı bu saldırıyla ülkemizin itibarına, ülkemizin huzur, güven ve istikrarına doğrudan bir saldırı gerçekleştirilmiştir.” Diye konuştu.

Bin yıldan beridir üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız, hısım ve akraba olduğumuz, aynı inancı, aynı kaderi paylaştığımız topraklarımıza, nifak tohumları ekmeye çalışanlar olduğunu söyleyen Abdullah Göçmez: “Birileri haçlı seferleri ile başlayıp Osmanlı’nın çöküşü ile kısmen başardıkları Müslümanları bölük pürçük etme hedeflerine Türkiye’yi parçalayarak ulaşmak istiyorlar. Ama akli selim halkımız buna asla müsaade etmeyecektir.
Milletimiz bu güne kadar göstermiş olduğu sağduyu, metanet ve sabrı bundan sonra da göstereceğine inanıyorum. Terör örgütlerinin ve onları kurgulayan oyun kurucularının tuzağına düşmeyecek, oyunlarına gelmeyecektir. Milletimiz, ülkemizi Ortadoğu’nun kaos sarmalınıniçine ısrarla çekmeye çalışanlara fırsat vermeyecek, bin yıllık kardeşliğimize kast etmek isteyenlerin heveslerini kursağında bırakacaktır.” Dedi.
Her terör saldırısı insanlık ve İslam dışıdır ve kalleşçedir diyen Göçmez;  “İtidal, feraset, sabır, kararlılık ve dua bu oyunu bozacaktır inşallah. Bu duygulularla bir kez daha şiddeti bir hak arama yöntemi olarak kullanan, sebebi ne olursa olsun, kimden gelirse gelsin her türlü terör eylemini gerçekleştirenleri şiddetle ve nefretle kınıyorum. Ve bu hain terör saldırısının faillerinin, azmettiricilerinin bir an önce yakalanıp adalete teslim edileceklerini umuyorum. Hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.