banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI Aslanbaba mevkisi Şırnak Mahallesi Enver Aksak

Abdülkadir Molla'nın İdamına Urfa'dan Tepki!..


Bir dava insanını asmakla bir davanın bitmeyeceği, daha da dava davetçilerine güç katağını söyleyen Mehmet Cengiz yazılı olarak yaptığı açıklamada şöyle dedi;
“Molla İslami bir terimdir. Molla İslami ilimlerle mücehhezdir. Mollalığın hakkını vermek erdemliğin ifadesidir. Mollalık çileli bir meslektir. Mollalık Her insana nasip olmaz. Mollalık kula kul olmamaktır. Beşeri rejimleri ret etmektir. Yeri gelince, siyonizmin korkulu rüyası olmaktır. Şahadet şerbetini içmektir. Mücehhez olduğu İslami ilimlerde fani olmaktır Mollalık,  nice mollalar tevhit inancı, yayılması için şahadet şerbetini içmişlerdir. Küresel güçler, Yahudi muhipleri, dünya severler mollaları sevmezler. Çünkü mollalar put, para, kadın, ilahlık taslayanlara karşıdırlar. Gerçek mollaların sırtında ateşten gömlek vardır.
Bugüne kadar hak dava uğruna, beşeri sistemlere karşı cihat aşkı ile mücadele sonucu şehit olan tüm mollalara Allahtan rahmet diliyorum. Ümmetin başı sağ olsun diyorum.. Mollalardan son   şehit Abdülkadir Molladır. Bangladeş’in kukla yönetimi tarafından şehit edilen molla ceseden aramızda değil, ancak ümmet fertlerinin kalbinde yaşayacaktır. Mimsiz medeniyet mensupları şunu unutmasınlar bir dava insanını asmakla bir davayı bitiremezsiniz, daha da dava davetçilerine güç katarsınız. Müslümanlar katledilince insan hakları savunucuları sus pus, ulusalcı, kemik yalayıcı bazı medya kuruluşları gülücükte, dertleri dershane, meşru seçilmiş, hükümete tuzak kurma peşinde, İslam liderlerinin idamı onların umurunda değil, bu nasıl hoş görü, ben susanları kınıyorum. İbrahimi bir nida ile” ATEŞİ NEMRUTTAN KORKARMI İBRAHİM OLAN HODRİ MEYDAN HODRİ MEYDAN” Diyorum. Din Bir Der Şanlıurfa şubesi olarak tüm hukuksuz eylem ve söylemleri kınıyor, şehitleri rahmetle anıyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.