banner2
Öne Çıkanlar teog news mehmet ekinci Nihat Çiftçi Akhisar Belediyespor

Abdülhakim Ayhan'ın aracına uzun namlulu silahlarla saldırı

Şanlıurfa'nın Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın da içerisinde bulunduğu makam aracı olarak kullanılan zırhlı cipe, uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi! Saldırıda şans eseri yaralanan olmadı. 

Edinilen bilgilere göre ollay, saat 11.00 sıralarında Akçakale ilçe merkezinde meydana geldi. Abdülhakim Ayhan'ın makam aracı olarak kullandığı 34 ECZ 27 plakalı zırhlı cipe, hareket halindeyken kimliği belirsiz kişiler tarafından uzun namlulu ve pompalı tüfeklerle ateş açıldı. Saldırıda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, araçta hasar oluştu.
Ayhan saldırı sonrası belediyeye geçerken, özel harekat polislerinin de sevk edildiği olay yerinde kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

HALİLİYE VE EYYÜBİYE BELEDİYE BAŞKANLARINDAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Saldırı sonrası Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ile Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet ekinci geçmiş olsun mesajı yayınladılar Başkan Ekinci mesajında şunları söyledi: "Akçakale'de kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırıya uğrayan Akçakale Belediye Başkanımız Abdulhekim Ayhan'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum"

 Fevzi Demirkol ‏ise mesajında şunları söyledi: "Akçakale Belediye Başkanımız Sayın Abdulhakim Ayhan'ın aracına silahlı saldırı yapılması olayını kınıyor, Abdulhakim Ayhan'a geçmiş dileklerimi iletiyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İZZET BET 6 yıl önce

ÇÜRÜMÜŞ SIRALARDA DERS GÖREN ÇOCUKLARIN AHIDIR. ALLAH HUZUR VERMİYOR ZIRHLI ARAÇLARA BİNSELER BİLE