banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

ABD Senatosu Üyesi ve Büyükelçisi Valiliği Ziyaret Ettiler



Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere ilimize gelen ve Valilik girişinde İlimiz Valisi Sayın İzzettin KÜÇÜK tarafından karşılanan ABD Heyeti Başkanı Senatör John McCain ilk önce Valilik Şeref Salonuna alınarak, şeref defterini imzaladı.

Daha sonra karşılıklı görüşmelere başlandı. Şanlıurfa’yı ziyaret etmekten mutluluk duyan Heyet Başkanına İlimiz Valisi Sayın İzzettin KÜÇÜK tarafından ziyaret anısına mırra takımı hediye edildi.

Konuk Heyete hitaben konuşan İlimiz Valisi İzzettin KÜÇÜK “Müttefikimiz ABD’nin çok değerli senato üyesi John McCain ve Büyükelçisi John Bass’ı Urfa’da misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Urfa’nın tarihi ve turistik yönleri konusunda bilgi verdi.

ABD Heyeti daha sonra Şanlıurfa’dan ayrıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.