banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

ABB Van Şubesi basınla bir araya geldi

ABB üyeleri ve Van’da yayın yapan basın camiasıyla yemekte bir araya geldi. Van Şişli Öğretmen Evi’nde verilen yemeğe ABB Van Şubesi yönetimi ve üyelerinin yanı sıra, yerel ve ulusal basın mensupları katıldı.

ABB Van Şubesi’nin yeni oluşumu hakkında bilgi veren ABB Van Şube Başkanı Ayhan Yazlık, özellikle kamu kuruluşlarında görev yapan basın mensuplarını aralarına almaya özen gösterdiklerini dile getirdi.

Yemek öncesi açıklamalarda bulunan Yazlık, şu ifadelere yer verdi: “ABB Van’da 2002 yılında kuruldu. İlk etapta güzel çalışmalar yapan birliğimiz daha sonra bazı olumsuz durumlardan dolayı biraz yavaşladı.  Bu yavaşlama sürecinde bazı üyelerimiz farklı birimlere yönelmeye başladı. Tabi bu tür işler de biraz nasip meselesidir.  Biz Anadolu Basın Birliği olarak bundan yakın bir dönemde yeni bir oluşuma girdik. Arkadaşlarımızla yeniden istişarelere girdik ve bu istişarelerle ortak bir görüş birliği sağladık. Yeni oluşumumuzla çok kısa sürede güzel çalışmalar yaptık. Birliğimizin yeni oluşumunda kamu kuruluşlarında görev yapan basın mensuplarını aramıza almaya özen gösterdik. Kamu kuruluşlarındaki basın görevlisi arkadaşlarımızı yanımıza alarak daha güçlü olmaya kanaat getirdik.” dedi.

Gerçekleştirilen buluşma programı karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi. (Yılmaz Sönmez-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.